CONCERT «ÚLTIMES CANÇONS». TEATRE MICALET 11 d’OCTUBRE

http://teatremicalet.org/ultimes-cancons-concert-rafa-xambo

ÚLTIMES CANÇONS: CONCERT RAFA XAMBÓ

RAFA XAMBO,
ÚLTIMES CANÇONS

Rafa Xambó presenta el disc “Últimes cançons” i s’acomiada dels escenaris.

Al darrer treball, Rafa Xambó música i textos de Vicent Andrès Estellés, Hannah Arendt, Fina Cardona-Bosch, Maria Josep Escrivà, Àngels Gregori, Maria-Mercè Marçal, Txema Martínez i Teresa Pascual.

Serà l’11 d’octubre al Teatre Micalet de València. A més de l’estrena d’aquest darrer disc, el nové de la seua discografia, farà un repàs per les cançons de tots els seus treballs.

A més de la guitarra i la veu de Rafa, l’acompanyarà Salva Vázquez al piano i teclats i Christian Berejano a la bateria. També comptarem amb col·laboracions d’algunes de les persones que han participat en els seus discos. Han confirmat que hi intervindran el guitarrista Àlvar Carpi, Josep Maravilla –al baix- i Bernat Pellicer –a la bateria-  amb els quals va començar la segona època amb Rafa Xambó i La Fusteria; el guitarrista de jazz Joan Soler i el cantant Miquel Gil. I amb la participació de les dones músiques que han treballat amb Xambó en la Cantata de València. Elles són: Karla Fos –veu-, Lucia Zambudio –guitarra elèctrica-, Laura Rausell –guitarra clàssica, Maria López Menadas –baix elèctric- i el Xúquer String Quartet (Violeta Rosell –violí-, Elisa Sospedra –viola- Carmen M. Peris –violí- i Maria Pons –violoncel).

Serà un concert únic i irrepetible en què l’artista s’acomiadarà del públic de la ciutat de València, iniciarà l’última ronda de recitals pel país i clourà l’any 2024 amb el centenari del poeta Vicent Andrés Estellés.

Producció: Stanbrook

Disseny gràfic: Cèsar Amiguet

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up